Новини

Нашият процес

Подготовка за печат

Подготовка за печат и генериране на бази данни

HP Indigo

Печат и персонализация

Ламиниране

Асемблиране и ламиниране

Качествен контрол

Качествен контрол

За нас

Нашето производство

Производството е оборудвано с последно поколение машини и е внедрен изцяло цифров производствен процес, осигуряващ високо качество на готовия продукт. Следвайки изискванията на международните стандарти, Екуити Форс ЕООД произвежда висококачествени карти в малки тиражи с широка гама приложения. Осигурява се висока сигурност на персоналната информация. Модерното оборудване в завода е съобразено със съвременните екологични и енергийни изисквания, а производствените отпадъците са сведени до минимум.

Още при първия разговор с нас ще усетите перфектното обслужване. Персонален акаунт мениджър ще Ви консултира и ще отговаря на въпросите Ви. С тази организация винаги ще знаете към кого да се обърнете и да получите информация относно Вашата поръчка.

Нашият екип

Нашият екип преминава през специализирано обучение за производствения процес на пластмасови карти. С дългогодишния му опит може да сте сигурни, че ще получите качествено обслужване и отличен продукт. Желанието на клиента е с най-висок приоритет за нас и това е гаранция за удовлетворянето на многообразните изисквания.